Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την ICAP Group A.E. διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την λειτουργία και χρήση της ηλεκτρονικής βάσης “ICAP Data.Prisma”, στην οποία η ΒΚΠ ΠΑΜΑΚ έχει αποκτήσει πρόσβαση για το έτος 2018.

Η εν λόγω βάση δεδομένων περιλαμβάνει οικονομικές και εμπορικές πληροφορίες, με ιστορικότητα, για περίπου 33.000 ελληνικές επιχειρήσεις που δημοσιεύουν οικονομικές καταστάσεις στην Ελλάδα.  Βασικό πληροφοριακό στοιχείο της Data.Prisma είναι ο δείκτης Πιστοληπτικής Ικανότητας κάθε εταιρίας και οι μέσοι όροι κάθε κλάδου, που μόνο η ICAP Group έχει πιστοποιηθεί για να εκδίδει.  Επιπροσθέτως, παρέχεται οικονομική ανάλυση κλάδου.

Η πρόσβαση στην ICAP Data.Prisma είναι εφικτή μέσω της πύλης ΘΥΡ@ της Βιβλιοθήκης. Πραγματοποιείται με κωδικούς πρόσβασης για ταυτόχρονη χρήση, οι οποίοι διατίθενται μέσω της ΘΥΡ@ς και επιτρέπεται μόνο από τις IP διευθύνσεις του Παν/μίου.

Το σεμινάριο θα γίνει από τους συνεργάτες της ICAP Group Α.Ε. κκ. Κωνσταντίνο Μαχαιρίδη, Βασίλειο Παπαχρήστο και Φιλιώ Νταφοπούλου την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρες 12:00 – 14:00 στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου και είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

Τμήμα Επιστημονικής Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης – 2310891746 & 2310891749

Τμήμα Περιοδικών -2310891846

Από τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης

Print Friendly