Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες,

Παρακαλούμε πολύ, για την καλύτερη δυνατή προστασία σας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που εγκυμονεί η διασπορά του ιού, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Στο χώρο του κυλικείου του Πανεπιστημίου, βάσει της Κ.Υ.Α. αρ. 119847/ΓΔ6 (Β΄4406/2021), επιτρέπεται η διανομή των τροφίμων και ροφημάτων σε πακέτο, αποκλειστικά και μόνο υπό την προϋπόθεση της χρήσης προστατευτικής, μη ιατρικής μάσκας κατά τον χρόνο αναμονής.

  • Η κατανάλωση των τροφίμων και ροφημάτων του κυλικείου γίνεται ΕΚΤΟΣ του χώρου του Πανεπιστημίου, δηλαδή στον προαύλιο χώρο ή εκτός των ορίων της αυλής.
  • Η κατανάλωση προϊόντων στον χώρο του Φουαγιέ, που συνεπάγεται την απομάκρυνση της μάσκας, σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση πολλών ανθρώπων στο ίδιο μέρος, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διασποράς του ιού.
  • Παρακαλούμε, όταν κάθεστε στο χώρο του Φουαγιέ, ή κυκλοφορείτε στους κοινόχρηστους χώρους, φοράτε πάντα την προστατευτική σας μάσκα.
  • Αποφεύγετε τον συνωστισμό με πολλά άτομα. Έχουν ήδη εμφανιστεί κρούσματα ανάμεσα σε συμφοιτητές σας και είναι πιθανόν να γίνεται διασπορά του ιού από ασυμπτωματικά άτομα που αγνοούν ότι είναι φορείς.
  • Κλείστε ραντεβού για τον εμβολιασμό σας στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρίς αναμονή, χωρίς καθυστέρηση, στέλνοντας e-mail στο emvolio@uom.edu.gr

Από την Πρυτανεία

Print Friendly