Πρόγραμμα εξετάσεων Α” Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021 updated version (.pdf)

Πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων στο μάθημα Σχεδίαση και Ανάπτυξη Εφαρμογών (.pdf)

Πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών (.pdf)

Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής Β” – Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021 (.pdf)

Αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων Α” Εξαμήνου (.pdf)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων Α” Εαρινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 (.pdf)

Την Τετάρτη 07/04/2021 και ώρα 12:00-15:00 θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των διπλωματικών εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS). Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και η συμμετοχή είναι ανοιχτή-ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Την Τετάρτη 31/03/2021 και ώρα 16:15-17:15 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η παρουσίαση των μαθημάτων επιλογής του Α” Εαρινού Εξαμήνου, ως εξής:

  • 16:15-16:30 ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • 16:30-16:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  • 16:45-17:00 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
  • 17:00-17:15 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Το link για την παρουσίαση έχει ήδη αποσταλεί στους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Μετά την παρουσίαση των μαθημάτων και έως την Πέμπτη 01/04/2021, οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα επιλογής που επιθυμούν, στην ηλεκτρονική φόρμα, καθώς επίσης να συμπληρώσουν, να υπογράψουν και να αποστείλουν το σχετικό έντυπο (.pdf.doc) στη Γραμματεία (στο misgrad@uom.edu.gr).

 

Επιτυχόντες-εισακτέοι 25ου κύκλου σπουδών για το Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (.pdf)

Οδηγίες Εγγραφής

Όλα τα έντυπα σχετικά με την εγγραφή στο Μεταπτυχιακό βρίσκονται και στη σελίδα Έντυπα για Υποψήφιους  (ενότητα: Εγγραφή στο Μεταπτυχιακό μετά την ολοκλήρωση συνεντεύξεων & αξιολόγησης)

Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για το Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, τις ημέρες Δευτέρα 8 Μαρτίου και Τετάρτη 10 Μαρτίου, με αλφαβητική σειρά και ανάλογα με τα πρώτα γράμματα του επωνύμου των υποψηφίων, ως εξής: Συνέχεια

Πρόγραμμα εξετάσεων μαθημάτων Β” Χειμερινού εξαμήνου 2020-2021 (.pdf)

Τα Τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνουν την έναρξη του εικοστού πέμπτου (25ου) κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στα Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems «M.I.S.»), το οποίο οδηγεί στην απονομή διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στα «Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems, MIS)». Συνέχεια

Αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων μέχρι το τέλος του Β” – Χειμερινού Εξαμήνου updated (.pdf

Την Πέμπτη 29/10/2020 και την Παρασκευή 30/10/2020 θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των διπλωματικών εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS). Συνέχεια

Πρόγραμμα μαθημάτων β’ Χειμερινού Εξαμήνου ( .pdf ).

Η έναρξη των (εξ αποστάσεως) διαλέξεων είναι στις 19/10/2020.

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των μαθημάτων επιλογής του Β’ Χειμερινού Εξαμήνου ( αναλυτικό πρόγραμμα )

Πρόγραμμα επαναληπτικής εξεταστικής, περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 ( .pdf )

Η επανέκδοση πιστοποιητικών/πτυχίων και λοιπών βεβαιώσεων από το Δ.Π.Μ.Σ. θα γίνεται μετά την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 5202-070101-503 της Τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR81 0172 2020 0052 0207 0107 503, όπου θα αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του φοιτητή, το Δ.Π.Μ.Σ. που ανήκει, το λόγο κατάθεσης (π.χ. έκδοση πιστοποιητικού) και την αιτούμενη ποσότητα αυτών (π.χ. δύο πιστοποιητικά). Τυχόν έξοδα προμήθειας τραπεζών βαρύνουν αποκλειστικά τον φοιτητή.

Σχετικό έγγραφο Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Πρόγραμμα εξετάσεων Α – Εαρινού εξαμήνου 2019-2020 ( .pdf )

Αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων Α’ Εαρινού εξαμήνου 2019-2020 ( .pdf )

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων Α’ Εαρινού εξαμήνου 2019-2020 ( .pdf )

Ανακοίνωση προς τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του Α” Εξαμήνου

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, σήμερα Πέμπτη 26/03, θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιασκέψεων οι παρουσιάσεις των μαθημάτων επιλογής. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στις τηλεδιασκέψεις θα γίνεται μόνο μέσω του ιδρυματικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έχει δημιουργηθεί για τον κάθε φοιτητή.

Όσον αφορά τις δηλώσεις μαθημάτων επιλογής, θα πρέπει να αποσταλούν μέσω email στη Γραμματεία μέχρι και αύριο, Παρασκευή 27/03. Το σχετικό έντυπο βρίσκεται εδώ…

Το τελικό πρόγραμμα μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής) θα ανακοινωθεί και θα σας αποσταλεί τη Δευτέρα 31/03.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και κατόπιν της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), σχετικά με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών με φυσική παρουσία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, και προς αποφυγή συγχρωτισμού, όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας θα ενημερώνονται μέσω των Γραμματειών ηλεκτρονικά και θα επικοινωνούν μέσω e-mail.

Σε περιπτώσεις επειγόντων ζητημάτων και μόνο τότε, καθόσον δεν μπορούν να επιλυθούν ζητήματα μέσω της «ηλεκτρονικής Γραμματείας», η επικοινωνία θα γίνεται δια ζώσης.

Με εντολή Πρύτανη

Βασιλική Οικονομίδου

Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία εγγραφής των επιτυχόντων στο νέο κύκλο σπουδών του Μεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 17/03/2020.
Επίσης, η διαδικασία εγγραφής θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο αποστέλλοντας τα πάσης φύσεως δικαιολογητικά ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικώς.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών θα βγει ανακοίνωση για το πρόγραμμα των μαθημάτων, σύμφωνα πάντα και με τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και σε αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), σχετικά με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών με φυσική παρουσία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Συνέχεια

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων για εισαγωγή στο Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 09/3/2020 στο εργαστήριο 434 του MIS, Κτίριο Η (Πύργος Λογιστικής), 4ος όροφος, από τις 15:00 έως τις 18:00, με αλφαβητική σειρά.

Όσοι από τους υποψηφίους δεν γνωρίζουν τους χώρους του Πανεπιστημίου, μπορούν να δούν εδώ… τις κατόψεις των χώρων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή να απευθυνθούν στο θυρωρείο στο ισόγειο του Πανεπιστημίου για να τους κατευθύνουν σχετικά.

Οι παρουσιάσεις των διπλωματικών εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19/02/2020 και ώρες 10:30-14:00. Η είσοδος είναι ανοιχτή-ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων εδώ…

Τελικό-επικαιροποιημένο πρόγραμμα εξετάσεων Β” Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 ( .pdf )

Η εξέταση του μαθήματος επιλογής «Πληροφοριακά Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/02/2020 στις 17:30, στο Εργαστήριο Η/Υ MIS 434. Δείτε το συνολικό τροποποιημένο πρόγραμμα των εξετάσεων εδώ…

Πρόγραμμα εξετάσεων Β” Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 ( .pdf )